lauantai 13. maaliskuuta 2010

iinimiinimainimou

Eiliseltä turun reissulta kertyi mukaan harvinaisen vähän, mutta onneksi, sillä muuten kielimatkaa varten säästämisestä ei tulisi MITÄÄN. ( Ollaan menossa Annan kanssa Maltalle 16.6) Mutta jotain sentään pusseihin kertyi, nimittäin:


Isadoran Vintage Mint- kausisävy, 7,90e.


Ginatricotin ruusuteeppari 9,90 e.


Ohut lepakkotunika (kyllä, keksin nimen itse) 14,90 e, ginatricot.


Cutrinin hiusten hoitosuihke 4,50 e Anttilan keskusvaraston tyhjennyksestä, sekä ihan ensimmäiseksi lempparikseni muodostunut Simple- kasvojenpesuaine 6,5 e, Sokos.

Mitäs mieltä olette ostoksista?

- Elisa

2 kommenttia:

  1. Kivalta näyttää! Mulla on myös tuo... lepakkotunika. :D Itse esittelin sen kavereille lörppökaapuna. Sanoisin, että sun valitsemasi nimi on hitusen arvokkaampi. Piirun verran. ;D
    Kerropa lisää tuosta kasvopesuaineesta ja siitä millainen sun iho on (sekaiho/etc), täälläkin etsitään yhä Sitä Oikeaa!

    VastaaPoista
  2. Joo, mulla on sekaiho, T-alueelta ravoittuva. Toi Simplen kasvojenpesuaine kosteuttaa ihoa ja tekee siitä pehmeän ja joustavan, ainakin mulla. Ja pesee tosi hyvin meikit pois, mulla lähtee sillä jopa vedenkestävä ripsiväri! Käytän myös muita tuotteita tosta samasta sarjasta,kasvovettä, silmänympärysvoidetta ja kosteusvoidetta ja iho on pääosin tosi hyvässä kunnossa! Kannattaa ehkä vaikka sokoksella kysyä löytyisko mahdollisesti jotain näytepakkausta tosta :)

    VastaaPoista

Kommentteja, kiitos!