maanantai 8. maaliskuuta 2010

I hit the jackpot

Pieni epätoivo on alkanut jo syntyä, aikaa ei enää riitä millekkään muulle kuin koulunkäynnille, bailatinolle ja lentopallolle. Terveisin ahkera lukiolainen ja lentopallojoukkueen hakkuri, sekä bailatinoryhmän vetäjä. Onneksi viikonloput pystyy silloin tällöin viettämään ystävien kanssa vaikka blogille ei jäisikään aikaa lähes koskaan.

Image and video hosting by TinyPic
Kullanvärinen Love- koru GinaTricotista 7,95 e.

Image and video hosting by TinyPic
Kuvassa Annan kanssa. Kiharat olen tehnyt parhaalla ystävälläni, (no okei toiseksi parhaalla koska en näitä ole annalla tehnyt...) suoristusraudallani.

Image and video hosting by TinyPic
Ihana korupuuni, Ikea.

Image and video hosting by TinyPic
Rakkaimpia kultaisia korujani: 1. Rukousnauha, n.11 e, GinaTricot 2. Korvakorut, n.5 e, H&M 3. Mammalta syntymäpäivälahjaksi saatu rannekoru. 4. Äidiltä rippilahjana saatu sormus 5. Kamee koru, mummin vanha. 6. Saksofonikoru, Second Hand 7. Rippiristi, jonka kanssa samassa ketjussa ristiäislahjana saatu sydänriipus.

Itselläni ei ole järjestelmäkameraa, note to self:( Kinu isältä ja käytä syynä että "koko perhe sitä tarvitsee!") joten en saa kunnollisia kuvia kuin harvoin lainatessani ystäväni kameraa. Nyt pitkästä aikaa olen saanut ainakin rakkaimmat koruni kuvattua, lähiaikoina tulossa uusia asukokonaisuuksia ja kenkiä! Myös hieman sunnuntaisesta Manhattan- kirpputorikierroksesta!

Onko nuo punertavanruskeat hiukset mun juttu?

-Elisa

1 kommentti:

Kommentteja, kiitos!