perjantai 19. maaliskuuta 2010

Hunting for the perfect jeans

Tämä sateinen (u_u'') iltapäivä kului Turussa hyvässä seurassa, eli Annan kanssa. Aikeenani oli löytää uudet farkut, koska tällä hetkellä omistan vain yhdet hyvät farkut. (minusta tuntuu, että joka kerta omistan vain yhdet farkut...) Joten ostin uusia kaksin kappalein! Yhteensä ne olivat 40 euroa, Ginatricot. Kuvaa mahdollisesti myöhemmin, mutta kyseessä on ihan mustat ja tummansiniset perusfarkut.
Lisäksi mukaan tarttui H&M:n raitapaita, joka ei tuonut yöpaita/vankilaviboja, joita raitapaidoista yleensä saan. Hintakin oli vain n 7 e.
Yksi pahoista tavoistani on ostaa joka kaupunkireissulla jotain kosmetiikkaa tai ihotököttiä, tänään mukaan tarttui Lemon juice& glycerine käsivoide Sokoksen 3+1 päiviltä. Ihastelin myös Maybellinen coral pop huulipunaa, jonka köyn varmasti vielä poimimassa itselleni..
Huomatkaa, kuinka monta yritystä minulla oli farkkujen kanssa. Joka kuva on eri kaupasta, ja joka kuvassa on n.kuudet farkut. Se tekee yhteensä PALJON.
Ja älkää ihmetelkö tyyliäni laittaa kaikki kuvat samaan jonoon, pidän siitä niin. Jos on muutosehdotuksia niin niitä otetaan ilolla vastaan! Eli tässä päiväni kuvina aamusta alkaen:
















Ilta huipentui sitten ihanaan salaattiannokseen Ricossa. Mun annos oli kyllä hurjan hyvä, mutta anna ei ollut ihan tyytyväinen omaansa. No, ilta jatkuu tästä vielä Sweet Suprisen karkkien sekä Tudorsin kanssa, katsokaa nyt tota komistusta!


-Elisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentteja, kiitos!