lauantai 20. maaliskuuta 2010

Be Cool...or not

Tän päivän reissu Turkuun kyllä pissi ja pahasti!
Listalla oli (niin kuin viime viikollakin): farkut/farkkulegginsit, jonkinlaiset kengät, meikkisuteja. Ja öö, loppuja en muista ^^'
Noenkaimääsitlöytänymitäännoista -.- Tai ne meikkisudit unohdin sen ekan kaupan jälkeen.. Ja mun jalat oli kuolleet jo ku päästiin bussista ulos ja oltiin Elisan kanssa oltu ehkä lähemmäs tunti Sokoksella o.Ô

No kyllähän mä sitten yhden ihanan öö.. paitaliivihärpäkkeen löysin Ginatricotista, hinta 4,50 euroa :) tosin pitää vielä löytää siihen vyö.. Kuvaa myöhemmin. Mulla muuten tuppaa tulemaan kaikkeen "KUVAA MYÖHEMMIN" koska en halua rasittaa silmiänne kamalalla digikameralaadulla... kivempaa sitten kun saan järkkärin lainaan :)

Turkumaratonin jälkeen päätetiin Elisan kanssa mennä kuitenkin vielä Ricoon syömään. Ja seKIN pissi pahasti. Mietin otanko pastaa vai broileria, ja Elisa päätti puolestani että pastaa.



Vähän aikaa se oli ihan nam nam. Sen jälkeen.. järkyttävää! Kyllä sitä syödä voi, mutta ei siitä nyt yhtään nauttinut o.o' Syytän Elisaa! Joten sekin pissi pahasti.

Ja kun KAIKEN LISÄKSI ulkona tulee sitten taivaan täydeltä vettä niin.. it really made my day.. Tosin vesisateessa on yksi positiivinen puoli - SE EI OLE LUNTA! Fed up with it.
Pakko kyllä nyt avautua tästä talvesta. Kuten olen huomannut monien muidenkin bloggareiden tekevän :D Olen kyllästynyt ainaiseen lumeen! Viime lauantaina pompin päivällä kesätakissa ja aurinkolaseissa, mutta jukoliuta nyt sitä lunta tulee taas, ihan kun sitä ei tarpeeksi olisi! Ne kahden metrin lumivallit talon ja pihan ympäriltä ei kerennyt edes sulaa, kun lisää tulee taas.. Tulisi se kevät jo! En jaksa loskakelejä ja aina märkiä kenkiä ja sukkia..

Niin no joo. Ei siitä sitten sen enempää :D
Ricossa syömisen jälkeen matka suuntautui Sweet Supriseen ja mukaan tarttui melkoinen karkkisäkki.. Pelasti mun huonosti menneen päiväni ^^
Ja bongattiin tällainen hurjimus tien reunasta matkalla bussiasemalle!



Aiga magee eigs je? Haha :D

Ja Elisa makso bussikortilla mun bussimatkat, joista olis muuten kertynyt meitille maksettavaa se 8,20 euroa, ja olisi taas nyppinyt ja pahasti.

Ja nyt jatkan leffan - Be Cool - katsomista med mina godis :)

- Anna

PS. On harvinaisen ärsyttävää testailla pillifarkkuja, kun jalassa on jalkaside. Eihän sitä jalkaa saa siitä lahkeesta sillon kirveelläkään. Tai sitten juuri sillä.

PPS. Enkä jaa minkäänlaisia kuvia tämän päivän vaatetuksesta, koska se oli lähinnä.. no, ei julkaisukelpoista :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentteja, kiitos!