sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

Hulluja päiviä ja liikkuvia kuvia

Pakko näin alussa hehkuttaa säätä, aivan ihana auringonpaiste! Millään en malttaisi istua sisällä, edes postauksen ajan. Mutta jos nyt kuitenkin istuisi, viime kunnon postauksesta onkin jo vierähtänyt aikaa...

Perjantaina kauppojen lakosta huolimatta, ( onneksi kiinni eivät sentään olleet niin monet liikkeet... Harmikseni Zara ei ollut auki.) lähdimme siis ostoksille Turkuun. Hullulta päiviltä tarttui mukaan vain Piecesin huivi kuudella eurolla. Muuten mukaan ei lähtenyt muuta kuin Maybellinen Matte Mousse, luottomeikkivoiteeni.



Turussa liikuin tällaisessa kokonaisuudessa:



Asuna siis H&M:n trenssi ja raitapaita, Ginan farkut, Seppälän kiilaballerinat, vyö ja musta neuletakki.

H&M:n sovituskopissa vierähti taas useampi kymmenminuuttinen, muunmuassa Garden Collectionin parissa. Ihania vaatekappaleita sieltä löytyikin, mutta rahanpuutteen takia mikään ihanuuksista ei kotiin asti lähtenyt. Harmituksen peitoksi päätin sitten alkaa pelleilemään, tässä How to act a flowerbed.


Puoli yhdeksältä oli aika lähteä Finnkinoon, elokuvana tällä kertaa Robert Pattinsonin tähdittämä Remember Me. Surullinen leffa toki oli, mutta kaikella tavalla tosi sympaattinen. Eikä siitä mitään haittaa ollut, että päähenkilönä oli juuri ihana Robert... Parasta oli kuitenkin, kun Anna leffan lopussa totesi: "Mä tiesin et se tappaa itsensä." Katsokaa leffa, niin tiedätte mitä tuossa on hauskaa :D Mutta siis leffaa suosittelen!



Uuden koulujakson alkaessa koeviikon jälkeen aikaa on onneksi kaikelle muullekkin kuin esimerkiksi uskonpuhdistukselle, joten aikaa tulee vietettyä taas blogin ääressäkin enemmän. Tosin myös jotain muutakin kuin vain datailua pitäisi ehtiä tekemään, nimittäin lenkkeilyä ja työstöä taas tämän uuden jakson aineiden parissa....



Miten sitä yhdessä viikonlopussa ehtii imemään itseensä niin paljon vaikutteita? Yleensäkin olen todella herkkä erinäisille viakutuksille, englantia puhuessani samaistun sitten brittiläiseen, amerikkalaiseen tai aussiaksenttiin tosta vaan. Aussiaksentista en silti mene takuuseen, luulen että se kuulostaa järin hassulta. Mutta tänä viikonloppuna ehdin oppia erinäisiä sanoja ystäviltäni kuten ''vatuusi'' tai sanontoja kuten ''bros before hos''. (josta tuleekin mieleeni erinäisiä todella ärsyttäviä asioita.) Mutta kiitos tästä siis ihanille ystävilleni sivistyksen toiselta puolelta <3. Niin ja tietysti tältäkin puolelta. A sekä V, hippiveljekset:




-Elisa

1 kommentti:

Kommentteja, kiitos!