torstai 26. elokuuta 2010

You wanna be americano

Kuten puolet Suomesta, minuakin riivaa ärsyttävä syysflunssa. Koulustakaan ei kuitenkaan viitsi olla pois, jälkeenjäämisen takia. Sitten vielä iloiset historianopettajat tulevat avautumaan siitä etten ole tehnyt läksyjä. Kipeänä, 11 tuntisen koulupäivän jälkeen ei oikein nappaa kuin nukkua. Mitä sitä nyt alkaa sitten selittämään kuumeasteista mulkoilevalle opettajalle... ei kai mitään. Viime päivinä parhaimpia ystäviäni ovat olleet nenäliinat ja tee. Nappais kyllä olla terve jo, synttäritkin lähestyy huimaa vauhtia ja minut tuntien tää nuha kestää n. 2 kuukautta. Jeejee.

Koska lentopalloharjoituksetkin jäävät väliin räkääntukehtumisen takia, päätin ilahduttaa itseäni postaamalla pukeutumisen lempielementeistäni, materiaaleista ja kuoseista sekä asusteista.

Ensimmäisenä raidat. Kaupoissa huomaan katselevani eniten raidallisia paitoja, ja niitä onkin vaatekaappiini kertyynnyt jo melkoinen määrä. Eihän siinä mitään väärää, raita on kuitenkin ajaton ja monikäyttöinen kuosi. On vain varottava ettei ala sentään liian seiloriksi tai tanssimaan jailhouse rockia.


Lemppareihini kuuluu myös ruskea nahka. Tällaisia asusteita en montaa omista, enimmäkseen vöitä, mutta mielestäni se luo tyylikkyyttä jo pienenä palana. Himoitsen noita H&M:n saapikkaita vaikka ne tekonahkaa ovatkin... Mulberryn Bayswater on aina siellä unelmissa mukana x_x''


Farkku on niin junttimaisenyksinkertaisen ihanaa. Se on ajattoman rentoa, sopii meilkein tilaisuuteen kuin tilaisuuteen, ja erityisesti lähiaikoina olen ihastunut farkkuasusteisiin. Ne täydelliset farkutkin on vielä vähän hakusessa...



Neljäs asia onkin kukat. Veljeni sanoo vaatteitani mummovaatteiksi varmaan juuru kukkakuosin takia, koska sitä esiintyy yhtä paljon kuin raitaakin.Hipiksikin on haukuttu mutta kukkakuisista en luovu! Kunhan ei käy näin. Vähän överiksi menee viimeistään silloin kun soluttautuu huomaamattaan äidin kukkapuskaan. Kukkakuosin kanssa kannattaakin olla varovainen, sen kanssa voi vetää överit ylihelposti.


Viime aikoina mieleni on vallannut liput. Luulen että tämä lippumania alkoi näistä. Jumalallinen pari Converseja, nimittäin All Star The Whot, jossa on Union Jack- kuvio. Oon ihan intsinä, koska oon kuullu juttuu (köhköh) että saan nämä synttärilahjaksi. Sitä odotellessa. Mutta kuitenkin mielestäni kaikki lippuasusteet, etenkin Union Jack ja Stars and Stripes kuviolliset ovat älyttömän hienoja x_x''


Uusia korumielihaluja (Note to self: voisitko lopettaa omien sanojen keksimisen...) on myös viime aikoina tullut. Ihania pöllökoruja on vaikka millä mitalla, mutta en omaa ole vielä saanut kotiin raahattua. Se kuitenkin tapahtuu! Myös 'nyrkkirauta sormukset' ovat kiehtovia, luultavasti sellainenkin liittyy korukokoelmiini lähiaikoina.


Yritän parantua syysmasennus/syysflunssasta suunnittelemalla seuraavaa shoppailukertaa... sitä odotellessa.

Pysykää terveinä!
-Elisa

2 kommenttia:

  1. vitsi ku tollain vois saada miljoonittain kaikkii vaattei ja laukkui ja kenkii ja korui ja ah ♥

    -Anni

    ps. ww kyl sandra osaa *w*

    VastaaPoista
  2. Nuo H&M:n saappaat ovat niin täydelliset :)

    VastaaPoista

Kommentteja, kiitos!