tiistai 10. elokuuta 2010

Schools in for fall

Pientä kesäpostausta lupailin ja tässä sitä nyt tulee! Lähinnä kuvia asuistani kesän ajalta, toki myös muuta löpinää.


Päälimmäisenä mieleen jäi etenkin Malta, josta viime postauksessa puhuin. Luonnoltani olen sellainen, että haluan nähdä mahdollisimman paljon maailmaa, ja unelmissani on käydä jokaisessa maanosassa ja mahdollisimman monessa maassa. Edes Englantiin en ole vielä päässyt, joten luultavasti London, here I come, kun vain rahatilanne sen sallii. Kesällä kaikki rahat menivätkin tuolla Maltalla, joten muualle ei tullut reissattua...

Pikkuveljen rippijuhlat olivat heti seuraavana viikonloppuna Maltalta tultuani, sen takia minua ei paljon ruississa nähty. Aika kului perunoita kuorien... Kirkossa päälläni oli H&M dividedin mekko.


Illalla piti kuitenkin vaihtaa johonkin rennompaan, jä päädyin Maltalta Peacocksista ostamaani mekkoon.


Ainoillakaan Festareilla ei tullut käytyä nimenomaisen rahaongelman vuoksi. Silti oli varmasti paras kesä tähän mennessä kera ihanien uusien ja vanhojen ystävien. Ikäviltäkään asioilta ei tietenkään säästytty, moni asia jäi kaduttamaan ja harmittamaan, mutta u can't touch the history. Seuraavaa kesää odotellessa, virheistä oppii.



Ystäväni Tiinan 18v juhliin lähdin sen enempää lämpötilaa arvioimatta... ''luulinettäsielläonkylmä'' ei auttanut enää silloin kun hikoilin farkuissa ja H&M:n tekokuitutakissa...


Äsköisestä tulikin mieleeni, että on ollut kuuma kesä! En valita yhtään, en sitten tippaakaan, koska on ollut aivan ihanaa kulkea topeissa ja sortseissa ja mekoissa koko kesä ilman kylmiä viimoja ja sen suurempia sateita.


Kyllä sitä välillä vähän lapsettikin...

Tässä oli lyhyt versio kesästäni, voin kertoa että oli se upea, kiitos ihmisten<3.

Hauskaa koulun alkua ja onnea niille ketkä saavat lomailla vielä tiistaiseen asti...
-Elisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentteja, kiitos!