maanantai 16. elokuuta 2010

tä on niille jotka kulkee jalat maassa pää pilvissä

Heippa vaan! Se on syksy nyt, sanoo virallinen sääreportteri täältäpäin... Kyllä sitä on jo vähän kaivattukkin kirpeämpiä aamuilmoja joissa saa auringonpaisteessa kääriytyä silti pehmoiseen villatakkiin. Juoda teetä ja katsella kun lehdet putoilevat puusta, miettien millaiseksi lakkaisi kynnet huomenna....... Ei ketään oikeasti noin tee. Mulla on ainakin niin kiire koko ajan, ettei aikaa riitä lähes mihinkään. Asiaa ei yhtään auta kahden tunnin lentopalloharjoitukset kolme kerta viikossa...



Viikonloppuna olimme Annan kanssa tervehtimässä Maltakaveriamme Johannaa Turussa. Cafe Brahessa mentiin valkosuklaa-mustikkamuffinsilla ja lattella. Voi noita muffinseja! x_x''

Kyllä mua on viime postauksissa lapsettanu... ihan hävettää :D No tästä näkee kuitenkin vähän asua, päälläni uusi H&M:n röyhelöpaita 19,95.



Kynsitaiteiluakin sitä on ehditty pitkästä aikaa tehdä, peukalossa komeilee Union Jack (jos sen siksi voi tunnistaa, päällyslakka levitti punaista lakkaa ikävästi D: )sekä nimettömässä puolikas. Kuvassa myös rakas nokiani 8) palvellut uskollisesti
.






Viime aikoina hyllyihini on tullut myös monia uutuuksia, mutta tässä muutama niistä. Laivalta äippä toi tuliaisiksi Versacen Bright Crystal hajuvesi ja vartalovoide travel packin. Tuoksu on omaan mieleeni todella ihana, kukkainen ja raikas. Iho jää kyllä oudon tahmeaksi, ja hajuvesi tuntuu ''paksulta''.

Mavalan kaupunkikokoelmaani Renon rinnalle pääsivät New York ja Toulouse. New Yorkiin en ole vielä päässyt, luultavasti nyt syksyn tullen! ( En siis oikeasti sinne pääse, testaan vaan kynsilakkaa.... x_x'')

The Body Shopin vartalokuorinta oli täydellinen koostumukseltaan siihen mitä etsin, mutta ei hinnaltaan. 17 euroa tuntui mielestäni pelkältä kiskonnalta, mutta kuitenkin sorruin ostamaan tuotteen.... sen verran ihanaa töhnää on!

Kiireen keskellä ehdin nyt postauksen tehdä, mutta pakko palata töiden ääreen eli siivoamaan kämppää.... näyttää Hiroshimalta ydinpommien jälkeen.

-Elisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentteja, kiitos!