maanantai 25. huhtikuuta 2011

isä olen täällä maailman toisella puolen

En oo ehtiny leipomaan macaroneja! Surullista, sillä ne on ehkä maailman parhaita leivoksia. Ainakin mun tekemänä ;) siksi viihdytänkin teitä hieman vanhemmilla otoksilla, testissä punaiset. Täytteenä lemon curdia, oli tosi makeita joten ensi kerralla käyttöön joku raikkaampi täyte.



Pääsiäislomalla on ollut aikaa väkertää kynsiä! Tässä kaksi tuotosta joista molemmista olen erityisen ylpeä :3 Ensimmäisissä olen coctailtikulla vääntänyt brittilipun, ei kuitenkaan Williamin ja Katen häitten kunniaksi vaan ihan omaksi ilokseni... Ja toisissa dippasin kärjet irtoglitteriin teipit kynsissä. Tulos oli erinomainen, mutta sitä glitteriä olikin sitten kaikkialla...




Pääsiäislomaa on siis vietelty hieman railakkaammissa tunnelmissa kuin viime vuonna. Ohjelmaan kuului kahdet synttärit, ja mahtavaa kansainvälistä tunnelmaa, vaihtareitten ansiosta. Tutustuttua tuli ainakin Brasiliaan, USA:an, Etelä-Amerikkaan, Uuteen Seelantiin, Australiaan ja Saksaan. Perjantaina istuskeltiin ulkona aivan mahtavassa kesäisessä säässä, ja löysin aivan mahtavan kesäjuoman reseptin. Pisang Ambong Guarana Limeä, spriteä, ja limeviipale. Lasin voi kruunata sokerireunuksella, eikä jäitä saa unohtaa! Ja ei kun nautiskelemaan.

Ohjelmassa myös samaisesta juomasta shotteja:


Tänään oli myös erittäin maukas tunti zumbassa! Ainoa asia joka oli pielessä oli, että meikä veteli kaks kertaa paremmin cha chata ku vetäjä. Seitsemän vuoden kokemuksella voi olla vaikutus.


Näin tältä erää, ens kerralla vois olla luvassa vaikka meikkipostaus! Ciao!

-Elisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentteja, kiitos!