sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Wanhat 2011

Muutaman viikon myöhässä, lupasin kertoa hieman ehkä elämäni yksistä parhaista päivistä, Wanhojen tansseista. Tanssit tanssittiin siis 18.2, kahdessa näytöksessä. Tätä päivää touhotettiin ja vouhotettiin kirjaimellisesti koko lukuvuoden alusta asti, ja nyt kun se on ohi, olo on outo. Ei enää mitään odotettavaa! No, seuraavia seikkailuja kohti, lähtö on noin kuukauden päästä Lontooseen!


Ansku ♥

Ehkä parasta koko Wanhojentansseissa olivat muut ihmiset. Lähennyin monen ihmisen kanssa todella paljon, koska tanssien harjoittelun ja itse tanssien aikana vietime paljon aikaa yhdessä suurella porukalla. Ehkä jopa parasta koko päivässä ei ollutkaan juhlapuvussa tanssiminen, vaan näytösten välissä ollut aika, jolloin riehuimme (ehkä vähän voimakas sana, mutta riehuimme lukion 2. luokkalaisille sopivaan tyyliin :D) pelkissä lökäreissä ja hupparissa, silti hienot kampaukset ja meikit päällä syöden pitsaa ja jutustellen.



Wanhoja seurasivatkin sitten kohtuullisen kovat jatkot :D hyvä oli meno siitä kiitos kaikille. Seuraavana päivänä olikin sitten risteily Silja Linellä, ja siltä Sunnuntaina taas jatkoille. Sama jatkui kolme päivää, ja yhtäkkiä huomasi juhlineensa 5 päivää putkeen... huhhuh. :DD



Wanhojenpukuni oli Ostox- nettikaupasta, ja maksoi alle 100 e, eli pääsin todella halvalla. Pelkkä puvun vuokraus voi maksaa 400 e, ja tämä puku on kuitenkin ikiomani :3. Kengät ostin Mekasta, ihan perusmustat avokkaat. Korut Glitteristä, ja voi herranjumala kun tollasesti rihkamasta saa nykyään maksaa... No nätteinä ovat säilyneet ainakin tähän asti.



Seuravan kerran saakin elää päivän prinsessana vasta omissa häissään... Toivotaan että sellaiset joskus järjestyy. Nyt ainakin miehiä tulee ovista ja ikkunoista! (Ei.)Onneksi Wanhojenpäivästä pelkästään omassa kamerassani oli 1024 kuvaa, joten ei muisteltavat ainakaan heti lopu :D Siihen kun vielä kaikkien ystävien kamerat niin kuvia on varmaan lähemmäs kymmenen tuhatta....


Väliaikatunnelmia.....

Palailen pikimmiten kevään treeniohjelman kanssa! Buenas noches.

-Elisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentteja, kiitos!