lauantai 1. toukokuuta 2010

Med bara kranavatten

Hauskaa vappua kaikille, sitä onkin tässä jäljellä vielä tunti! Vapunaatto sekä vapunpäivä menivät aivan mahtavasti upeiden ystävien kera. Perjantaina oli tiedossa juhlintaa ihan täällä Liedossa, ja lauantaina tiedossa oli Tivoli Sariola. Vatsani oli aamusta hieman heikoilla hurjia laitteita varten, joten sainkin tyytyä laukunkantajan ja valokuvaajan osaan.


Karoliina <3 Kuvassa samalla myös hieman päivän asua, tunika Ellokselta, kengät Viron ostoksia. Naamio pysyi päässä vain kuvanoton ajan.
Tiedossa oli hyvää seuraa, musiikkia ja naposteltavaa...




Tivolissa sisäinen valokuvaajani ( niin, kyllä meissä kaikissa asuu sellainen uskokaa pois.... Myös leijonankesyttäjä tai postimerkinnuolija läytyvät varmasti tarvittaessa) pääsi valloilleen. Otin aivan järjettömästi kuvia, joten tässäpä pieni kuvapläjäys Tivolista. Joissain kuvissa voin jopa vilahtaa! Itse kun olin oikeastaan vain kameran takana...









Samassa postauksessa voisinkin esitellä viime viikon kynsiörvellykseni. Ensimmäisessä olen sekoittant Lumenen Natural Code valkoista kynsilakkaa ja Isadoran Vintage Mint kynsilakkaa hammastikulla toisiinsa, tuloksena marmoripinta. Toisessa tein itselleni ranskalaisen manikyyrin, ja olen siitä itse asiassa kohtalaisen ylpeä (Despite the fact että käytin maalarinteippiä kärkien teippaamiseen...)



Lisäksi viikon onnenpotku; sain Doven itseruskettavan kosteusvoiteen hintaan 1,50, vaikka sen normaalihinta on n.6 e. On se kiva kun tuotteet on hinnoteltu väärin, varsinkin ihmisten iloksi!


-Elisa

ps. vappua enää jäljellä 19 minuuttia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentteja, kiitos!