tiistai 16. maaliskuuta 2010

Land Down Under

Ja näin heti alkuun päivän biisi, joka on soinut päässäni koko eilisen ja tämän päivän..



Men at work - Down Under
Ääh, en saa sitä päästäni pois vaikka haluaisinkin, mutta kyllä tykkään :)

Tänään on kyllä muutenkin ollut niin onnistunut päivä!
Heräsin tänään puoli kymmeneltä ystäväni soittoon, että missä olen kun eka tunti alkaa.. nukuin siinä sitten sen rennot kaksi tuntia pommiin.. HUOH. No, eipä siinä mennyt kuin opon ja enkun tunnit, ehdin sentään kuviksen tunnille, ja sekä liikunnan että musiikin tuplatunneille. (Viimeviikollakin kello jätti soimatta, koska herätys oli siirtynyt viikon eteenpäin, ja nukuin 20 min pommiin seuraavanakin päivänä...)

No liikuntatunnilla tuli taas osattua niin hyvin, että valmiiksi kipeä nilkkani poksahti futsalia pelatessa jotenkin, ja nyt kävely on taas tuskaa. HUOH. Ei se nilkka olekaan vasta kuin vuoden ollut kipeä. HUOH. HUOHHUOHHUOH x 1000000.

Ah, ja siitä tulikin mieleen!
POWER CUP <3
Ah, odotan sitä niin innolla :D Neljän päivän lentopalloturnaus, maailman suurin nuorten lentopalloturnaus. Tänävuonna taas Seinäjoella, sinne siis!
Olenkin ollut Power Cupissa jo Seinäjoella, Loimaalla, Savonlinnassa, Oulussa..



Viime vuoden kisabileistä. Jotenkin nauran itselleni :D:D

Mulla on myös miljoona kuvaa siitä, missä kunnossa jalkani olivat sen jälkeen.. sääret ja polvet TÄYNNÄ mustelmia ja ruhjeita :D Ja tässä kuuluisa sormeni, joka rusati ihanasti juuri ennen peliä:





Keskari oli raskaana seuraavat neljä viikkoo :)



Power on jotain niin parasta!

Mjoo, mutta nyt meitti jatkaa NÄIDEN parissa;



- Anna

1 kommentti:

  1. teijän blogi oli tosi nice ennen tätä postausta, odotin jotain samanlaist ku viime viikkoina, tä oli vähän liian tylsä ja toi turvonnut sormi oli jopa ällö.

    VastaaPoista

Kommentteja, kiitos!